GnagetKanalen

onsdag 2 november 2011

Yttligaren en vinst mot Färjestad?

I morgon så möter AIK Färjestad på Hovet , nedsläpp kl 19.

Ja i morn så är det dags för match igen mot Färjestad som kommer med ett bra självförtroende efter att i början av säsongen had problem att ta 3-poängrare men efter att man tagit in Jörgen Jönsson som assiterande tränare så har dom börjat hitta tillbaka till vinnartraditionen igen.
Samtidigt kommer AIK till matchen med ett dåligt självförtroende senast vinsten kom mot Växjö borta den 13:e Oktober men har sedan dess inte tagit en tre-poängare.
AIK senaste match var borta mot Skellefteå och den föll man med 4-3 efter att ha tappat en 3-1 ledning till 4-3 förlust efter att det hade skett några idvudella misstag samt att Viktor Fasth släppte in några enkla puckar och det ska bli spännande att se om AIK kan resa sig igen och börja vinna igen.
Färjestads senaste match var mot Luleå som man vann med 2-1.

"Kan AIK hitta tillbaka till vinnarspåret igen?/JesperZerman.se



Förra året hade AIK ett uselt facit mot Färjestad med totalt 9 förluster men i år så vann man på straffar med 2-1 och frågan är om det kan ske samma scenario igen även om vi såklart hoppas på att det blir en vinst efter den vanliga matchtiden.
På AIK:s facebook sida så står det att över 4000 biljetter är sålda till morgondagensmatch och det köps säkert mer under matchdagen och även så kommer AIK Fotboll till Hovet för att hyllas och skriva autografer , om du inte redan köpt din billjet så har AIK några riktigt bra erbjudande som du hittar här: där kan du köpa biljett eller som vanligt på ticnet.se! Hoppas på en hyfsad publiksiffra i morn och mot Brynäs var det bra med folk och klacken var välfylld! ALLA TILL HOVET!
"Mycket folk i morn? / JesperZerman.se



Facebook:GnagetKanalen

Mail:gnagetkanalen@yahoo.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar