GnagetKanalen

torsdag 28 juli 2011

Inför AIK-Visby/Roma

I morgon så är det ju som sagt dags för hockey igen! Det är träningsmatch och Visby/Roma står för "motståndet" och matchen spelas på semesterön Gotland i Slite Ishall , nedsläpp 18:30.
AIK drog i gång säsongen i måndags och alltså redan i morgon så är det dags för första träningsmatchen. På AIKhockey.se så skriver man att AIK i dag tog färjan över till Gotland.

– Det börjar bli en tradition nu. Och vi ska inte ändra på ett vinnande koncept. Det är tredje året vi åker över och vi blir alltid väl mottagna. Det är bra för killarna att få vara lite på is och känna på grejjerna, sen kanske resultaten inte är allt för viktiga, utan det handlar mer om att komma igång lite , säger Roger Melin till AIKhockey.se.

AIK kommer att vara på Gotland hela helgen och lägret är inte bara till för träning och match utan även för alla i föreningen och med aktiviteter som golf och strandbad enligt AIKhockey.se.

Lägret är inte bara för spelarna utan också deras respektive. Det innebär en möjlighet för hela gruppen att komma samman och lära känna varandra. Dessutom kommer de hårda ispassen varvas med några avkopplande aktiviteter som golf och strandbad , säger Roger Melin till AIKhockey.se

Till lägret på Gotland följer hela truppen med förutom Kent McDonell och Josh MacNevin även den så kallade "Almtuna-Femman" med Norin, Nilsson, Franzén, Dahlström och Gozzi är med.

För er som inte är på Gotland så kan ni följa matchen via AIK Hockeys twitter-sida och den hittar ni här:.

Biljetter kan köpas i förköp på Intersport i SLite eller på ICA Nära slite. Priserna är , 100 kr för vuxna , 50 kr för barn , barn under 7 år går in gratis.

Glöm inte heller bort att köpa biljett till toppmötet i fotbollsallsvenskan mellan AIK och Elfsborg köp din biljett på ticnet.se

Facebook:GnagetKanalen
Mail:gnagetkanalen@yahoo.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar