GnagetKanalen

torsdag 26 maj 2011

Förlust mot Kalmar

Match:Kalmar-AIK Omgång:10 Datum:25/5 KL:19 Resultat:1-0 Arena: Guldfålgen Arena Publik:10107

AIK förlorade i går borta mot Klamar med 1-0 efter mål av Kalmars Kristoffer Fagercrantz.
AIK inledde matchen bra och iden 3:e minuten så slog RÅP ett inlägg som Viktor Lundberg nickade bollen till Mohamed Bangura som fick på ett skott.
I den 8:e minuten så fick Kalmar en straff som sedan Kristoffer Fagercrantz missade efter Ivan Turina stötte i väg bollen så att det blev stolpe ut.
I den 44:e minten så kom ledningsmålet för Kalmar på en Frispark som Kristoffer fagercrantz förvaltade på bästa sätt.
Efterdet så försökte såklart AIK få in en kvitering men men kom aldrig riktigt nära och Kalmar kunde hålla undan hyfsat länge. Efter matchen så kunde man på fotbollskanalen.se att Andreas Alm och Banguras var rasande på Klamars lagkapten Henrik Rydström. Det var när Kalmar och AIK möttes i spelargången efter halvtidsvisslan som de upprörda känslorna ägde rum. Bland annat var Andreas Alm ilsken på Kalmar-spelarna, som enligt honom hade fallit alldeles för enkelt under den första halvleken.

- Andreas Alm var väldigt upprörd då han tyckte att vi la oss i flera situationer och fick frispark, säger Henrik Rydström till Fotbollskanlen.se. Läs mer på http://www.fotbollskanalen.se/1.2153231/2011/05/25/alm_och_banguras_rasande_pa_kalmar_och_rydstrom_det_var_mycket_tjafs.

Gula kort kalmar: Tobias Carlsson , Daniel Sobralense , Henrik Rydström.

Gula kort AIK: Teteh Bangura , RÅP , Nisse Johansson ,

Röda kort Kalmar: Daniel Sobralense.

Målskytt Kalmar:Christoffer Fagerqrantz.

Highlist:H%C3%B6jdpunkter:%20Straffmissen,%20frisparkm%C3%A5let%20och%20r%C3%B6da%20kortet