GnagetKanalen

måndag 25 juli 2011

Segertåget rullar vidare

Ja rubriken säger väl allt gnaget är i ett riktigt bra stim just nu med 6 raka segrar! Och i går vann man mot Kalmar hemma på råsunda med 2-1 efter mål av RÅP och Mohamed Bangura.
AIK inledde matchen riktigt bra och redan i den andra minuten så kom ledningsmålet för gnaget efter en frispark som Teteh styrde vidare till RÅP som sköt rakt upp i närtaket sedan efter målet så tappade AIK lite av spelet men sedan fick AIK en frispark som Mohamed Bnagura snyggt satt i det högra hörnet. Men sedan i den andra halvleken så tappade AIK allt men spelade stunstal rikting uselt men hade vissa ljusglimtar då och då men det var inte mycket och i den 80:e minuten så kom reduceringsmålet för kalmar efter mål av Daniel Sobralense. Det men kan säga om den här matchen är att AIK inte spleda jättebra men vann i allafall och det är ett tecken på att AIK defenetivt är ett topplag i allsvenskan i år.14818 såg matchen på plats. Nästa match är nu på söndag mot Elfsborg. Avspark klockan 19 hemma på råsunda. ALLA TILL RÅSUNDA!!!